Red Moons

we make music videos

Freestyle Hens Solo

De freestyle van Hens Solo was een erg snel gemaakte clip. Dit was onze tweede samenwerking met Hens Solo en ons idee bij deze clip was om eigenlijk te laten zien hoe snel we iets kunnen maken in zo een korte tijd. Hierbij zie je dus ook dezelfde auto als in Waarheid die we gebruiken. Hier kan je al aan zien dat dit heel kort na de waarheid clip is opgenomen, het is zelfs tijdens de tweede draaidag van waarheid opgenomen. De clip heeft weer twee locaties nu lijken ze alleen veel meer op elkaar. We hadden als idee om de clip underground/urban over te brengen. Daarom kozen we ook weer voor de auto. We hebben buiten opgenomen bij dezelfde locatie als waarheid maar ook in een garage. De garage gaf ook gelijk een urban look aan de video. Dezelfde locatie als waarheid hebben we expres gebruikt om te laten zien dat het eigenlijk in dezelfde tijd is gemaakt. Het edit werk was ook een stuk minder dan waarheid. De effecten waarvoor we gekozen hebben zijn ook effecten die vaak in underground rap clips worden gebruikt. Het filmwerk was ook vooral uit de losse pols en bewegelijk eveneens om de urban look erin te krijgen. Je merkt ook bij sommige stukjes van de clip dat we de camera zelfs expres bewegen. Freestyle is een typische urban clip en dit vonden we perfect bij het nummer passen. Een freestyle uit de losse pols, waarom niet de video ook? 

Previous Post

© 2018 Red Moons

Theme by Anders Norén