Red Moons

we make music videos

Hens Solo – Waarheid

Clip Waarheid met Hens Solo

De clip waarheid was ons eerste project met de artiest Hens Solo. Deze clip is tot stand gekomen toen we al een tijdje overlegt hadden met Hens Solo om een clip te maken. Hij was erg enthousiast en wij ook. Daarna zijn we ook erg snel te werk gegaan. We hebben deze clip in 2 dagen opgesplitst. We begonnen in de singelfilm studio waar we gebruik hebben gemaakt van de green screen. Onze inspiratie kwam vooral tijdens het opnemen, waardoor we niet precies volgens het script hebben gewerkt. Het leidde wel tot een goed resultaat. Het camerawerk bij de greenscreen is vanuit een statief gedaan. We hebben vanuit volle kwaliteit gewerkt om ook nog bepaalde shots te kunnen inzoomen. Zo leek het alsof het erg gevarieerd was maar we hebben het toch in één draaidag kunnen doen. Als tweede draaidag wilden we een shot langs het water. Ook hebben we daarbij een Mercedes gebruikt voor de sfeer. Hier was het camerawerk wel vanuit de losse pols maar wel veel strakker dan als in freestyle. Waarheid was ten slotte bedoeld om het proffesioneel over te laten komen met een touch van onze eigen stijl. Het meeste werk zat in het monteren van deze clip. Hier hebben we goed onze tijd ingestoken. We kozen voor een vintage, romantisch achtige sfeer. Dit hebben we in de clip verwerkt door bepaalde overlays te gebruiken en bijvoorbeeld de roze rozen. Door het kleurgebruik en toepassing van bepaalde objecten kom je al snel bij een vintage sfeer terecht. De rozen geven ook gelijk het romantische aan. Met het eindresultaat waren Hens Solo en wij erg tevereden en zo is Waarheid tot stand gekomen.  

 

Next Post

Previous Post

© 2018 Red Moons

Theme by Anders Norén