Red Moons

we make music videos

Lil Ace – Space

De clip space is ontstaan doordat Lil Ace ons benadert heeft voor een engelstalig nummer. Wij wilden graag wat voor hem maken en zo hebben we één shoot afgesproken. Het idee bij space was geen script, zo veel mogelijk inspiratie. De titel zegt zelf al wat voor een clip we het wilden maken. We wilden het erg trippy en veel verschillende kleuren waren van toepassing.  Zo hebben wij op die ene draaidag veel verschillende objecten gebruikt die we toen in socialstudios konden gebruiken. De hele clip is toen ook in één dag geschoten. Het editen was weer veel werk. Nu moesten we ook zoveel mogelijk inspiratie opdoen tijdens het editen want dat was het idee van de clip, laat je inspireren. We hebben veel kleurrijke effecten gebruikt. Ook hebben we veel op de bass gewerkt want het liedje heeft een sterke bass. Als objecten hebben we heel simpele dingen gebruikt. Een voorbeeld is de groene tape die we toen hebben ge-colorkeyed. Dit gaf een erg trippy effect en daar waren we blij mee. Uiteindelijk hadden we genoeg inspiratie opgedaan om het hele project af te maken. Het filmwerk hebben we zonder statief geschoten. Space heeft veel beweging in het camera werk om het trippy effect nog meer naar voren te laten komen. Je wordt er echt een beetje draaierig van en dat is onze bedoeling geweest. Met het eindresultaat waren erg tevreden. Het was echt een space clip. 

Next Post

Previous Post

© 2018 Red Moons

Theme by Anders Norén