Red Moons

we make music videos

Salammusik – DJ

Maleisië

Na het monteren van de clip voor Salammusik, een Maleisische band. Hebben we besloten om mee te gaan naar Maleisië. Voor de ervaring en om Salammusik mee te helpen met de release van hun nieuwe single DJ. We hebben veel geholpen met het verzorgen van hun social media en ook gefilmd om een eigen mini docu te maken over de reis en ons bedrijf. Maleisië was een enorme ervaring en we hebben erg genoten. We zijn de eerste paar dagen vooral gaan voorbereiden op de wat grotere dagen en we hebben toen posters opgehangen, camera set-up voorbereid en we zijn bijgekomen van de jetlag, want het is niet zomaar een reis. Na deze dagen begon het echte werk en zijn we naar verschillende radio stations gegaan om de video en song te promoten. Op de 6e dag had Salammusik een optreden op een groot festival in de stad Johor. Hier hebben we ook een promo filmpje van gemaakt en op de instagram van Salammusik gepost. Uiteindelijk was de dag zover en hebben we de videoclip met de song gerealeased. Toen het nummer uit was zijn we weer naar verschillende radiostations/tv-zenders geweest om het nummer te promoten en live op te treden. Natuurlijk hebben we dit ook allemaal gefilmt en we zijn nog van plan hier een mini documentaire over te maken. De reis naar Maleisië was een enorme ervaring en we hebben er alles uit gehaald. We zijn daarom ook erg dankbaar naar Salammusik voor het uitnodigen van Red Moons. 

Next Post

Previous Post

© 2018 Red Moons

Theme by Anders Norén