Red Moons

we make music videos

MJ – Universe

Op 30 april kregen wij een dm binnen van @mj_mob, hij vertelde ons dat ie een clip wou op dezelfde dag dat ie appte. Het was inmiddels al 16:00, het leek ons een nieuw avontuur, dus hadden we de klus aangenomen en hadden we afgesproken op de Dam. Vanuit de Dam zijn we naar zijn hotel gegaan, hij verbleef in een suite in de W hotel. In de W hotel hebben we alles ge├»mproviseerd, aangezien er geen script was. Zo hebben we het concept bedacht, om zijn suite in te delen in 3 thema’s. Elke thema een andere stijl. Naast de kamer hebben we ook geschoten in de lobby, de bar en op het dak terras. Op kantoor zijn we meteen begonnen met monteren. Het eindresultaat is goed gelukt voor een improvisatie. In de toekomst komt er nog veel meer van MJ.

Next Post

Previous Post

© 2018 Red Moons

Theme by Anders Norén