Red Moons

Hens Solo

Berend Hensema is een 18 jarige rapper, songwriter, zanger, toetsenist en producer die al zijn dingen zelf maakt en uitbrengt. Hij is begonnen op 6 jarige leeftijd achter de piano toetsen en heeft inmiddels zijn weg gevonden in de rapmuziek. Met melodieuze producties en verschillende muziekinvloeden en onderwerpen brengt hij een hele nieuwe stijl in de Nederlandse rap. Zijn laatste track Fles voor ons beiden heeft independent meer dan 33.000 streams behaald op Spotify, ook is zijn nieuwe EP: “18” net uit.

Op dit EP zitten verschillende invloeden als soul, pop, rap maar ook klassieke instrumenten zoals Cello in combinatie met house drops en future bass. Alle producties worden in het eindstadium verbeterd met G I I S (Gijs Jeuken) die ook de cello inspeelt en alles uiteindelijk mixt en mastered. In 2018 zal er gewerkt worden aan nieuwe projecten waar nu nog niks over gezegd kan worden.

“Vanaf dan gaan we knallen. Dit EP is nog een soort voorproefje van wat er allemaal komen gaat. Binnenkort breng ik een zieke single uit die naar mijn mening heel vernieuwend is. Het feit dat ik niet een money en bitches rapper ben is ook ergens zeker een uitdaging. Ik wil mijn eigen shit kunnen doen en gewoon maken wat the fuck ik voel en denk dat tof is. Ik hecht me totaal niet aan een standaard iets. Als iemand mij vertelt dat ik iets niet kan doen of het raar zou zijn doe ik er alles aan om dat tegendeel te bewijzen. Ja ik ben gewoon fucking eigenwijs ” zegt Berend.

We gaan nog veel horen van deze artiest en stay tuned.

Next Post

Previous Post

© 2019 Red Moons

Theme by Anders Norén